Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Over ons

Monique Frerix

Monique Frerix is in 1993 afgestudeerd in Nijmegen en op 1 december 1993 beëdigd als advocaat. Zij heeft haar stage afgerond bij Voets & Van der Plas Advocaten in Druten in de algemene praktijk met een groeiende liefde voor het strafrecht in al zijn facetten. Zij is enige jaren lid geweest van de werkgroepstrafrechtspleging van de orde van advocaten in de regio Arnhem. In 2003 heeft zij de specialisatie opleiding strafrecht afgerond aan het Pompe instituut te Utrecht. Vanaf die periode is zij werkzaam in het strafrecht in de breedste zin van het woord, waaronder jeugdstrafrecht.

In oktober 2000 is zij haar eigen kantoor begonnen in haar woonplaats Ede samen met mr. Van den Berg (Advocatenkantoor Van den Berg en Frerix), in 2012 heeft zij haar strafpraktijk voortgezet in de eenmanszaak Advocatenkantoor Frerix. In november 2017 heeft zij Oosterbaan Frerix Advocaten, strafrecht opgericht welke met ingang van 2021 wordt voortgezet als Frerix & Verbeek Advocaten.

Naast het strafrecht houdt zij zich bezig met ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, de Participatiewet en de bestuurlijke boete.

Pierke Verbeek

In 2007 afgestudeerd in Leiden en op 19 februari 2009 in Amsterdam beëdigd als advocaat. Zijn stage voltooide hij bij Brink Attorneys te Amsterdam waarbij hij zonder uitzondering strafzaken heeft behandeld. Van oktober 2012 tot en met juni 2018 vormde hij Wester & Verbeek advocaten in Amsterdam en in 2020 vestigde hij zich in zijn geboortestad Ede.

Ook Pierke Verbeek rondde, in juli 2019, met succes de specialisatie opleiding strafrecht af aan het Pompe instituut te Utrecht. Sindsdien voldoet hij onvoorwaardelijk aan de voorwaarden voor lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Niet alleen zaken die strafrechtelijk van aard zijn worden door Pierke Verbeek behandeld, hij heeft tevens zeer ruime ervaring met het Overleveringsrecht en problemen met betrekking tot ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing.

Ga voor meer informatie over Pierke Verbeek naar zijn website.